Målinriktad träning

Det gäller att ha kul!

Träna för att må bra
Att träning och röra på sig är bra det vet vi. Vi vet idag att det viss klara samband mellan en låg intensiv träning och en mindre stressad tillvaro. Den är häftigt att få uppleva själv hur den kan hjälpa dig att bli piggare och lugnare i vardagen. Kan räcka med en härlig promenad ett par gånger i veckan i samband med lunchen. Eller att du gör någon annan träningsform som du trivs med.  Jag gillar att vara utomhus och har därför kommit igång med bl.a. löpning i naturen. Korta och långa pass, alla är välkomna.

Hur kommer du igång?
Lätt att läsa, men inte alltid så lätt att göra om man inte riktigt vet hur man ska börja med sin träning. Kan vara så att du vill bolla dina idéer med någon som varit där du är nu. Kanske har du ett mål att springa ett viss lopp, cykla en tävling eller något annat kul. Med bara ett par pass tillsammans kan vi utifrån dina mål sätta ihop ett upplägg som du själv kan följa enskilt eller så gör vi det tillsammans. Tanken är att du ska ha kul och uppleva hur det påverkar dig positivt.

Vad Empass kan göra för dig
Tillsammans sätter vi upp ett mål, ditt mål. Sen planerar vi tillsammans hur vi ska ta oss dit. Det handlar om din resa och du kommer vara med hela vägen och forma den så att du kommer fram till det mål du vill nå. Därefter planerar vi in möten, träningspass eller uppföljning av de pass du väljer att genomföra på egen hand. Låter det enkelt? Det är det så länge du har kul!

När kan du börja?
Allt börjar med ett beslut. Ditt beslut! Kontakta mig så kan vi prata om vad du vill och så tar vi det därifrån. Ser fram emot att höra av dig!

Kommentar? Feed-back? Dela med dig!

%d bloggare gillar detta: