Samarbeten – Kropp Challenge

Jag har två typer av samarbeten kring mitt äventyr Kropp Challenge. Dels samarbetspartners kring äventyret som hjälper till med utrustning, råd, mat och support. Sen i supporting sponsors till den insamling äventyret är dedikerat till.

Samarbetspartners till äventyret

Canyon
Canyon_logo_black_big

Canyon  är med som huvudsponsor av äventyret med cykel, vagn och support kring hela cykelexpeditionen.

Canyon utvecklar och bygger varje enskild cykel – för att därefter sälja den direkt till varje kund. Detta utan grossister och återförsäljare. De kan därför erbjuda de bästa cyklarna till bästa möjliga pris!

”Vi gör inga kompromisser med avseende på design och innovativ teknologi. Däremot så är vår position som en av de verkliga pionjärerna uppbackad av en lång serie testsegrar och designutmärkelser för våra cyklar.”

Expeditionsresor
Expeditionsresor
Expeditionsresor 
är med och bistår äventyret med utrustning och råd inför vandringen in till och bestigningen av Kebnekaise. Expeditionsresor har stor erfarenhet av att anordna resor med naturupplevelser med guldkant som skiljer sig från mängden för såväl privatpersoner som företag eller grupper.

”För ett litet bolag som vårat är nöjda kunder oerhört viktigt. Att så många av våra expeditionsdeltagare reser med oss igen och igen ser vi som ett bevis på att vi gör rätt! Vi har ingen ambition av att vara störst, vi nöjer oss med att vara bäst. För att nå detta mål strävar vi alltid mot att bli bättre.”

Outside Sweden
image
Outside Sweden är mediapartner till mitt äventyr. Förutom artiklar där kommer jag löpande rapportera löpande i min blogg på deras webbplats om planeringen, förberedelserna och genomförandet.

Outmeals
OM_logo_lager
Outmeals bistår äventyret med mat och upplägg för ett bra näringsintag baserat på de frystorkade måltiderna.

Outmeals riktar sig till en bred skara äventyrare/friluftsfolk på alla nivåer och områden. Företaget har många års erfarenhet av att göra matlösningar åt dagsutflykter, expeditioner, professionella uppdrag såsom försvar, sjöräddningssällskapet, polisen, räddningstjänsten m fl.

Mighty Sport
MightySport_Logo_80x30_Kläder_RKLM
Mighty Sport 
-serien utvecklas främst för uthållighetsidrott med fokus på mer energi, mindre skador och sjukdomar samt längre perioder av god hälsa.

”Vi fokuserar på hälsa, näring, medvetenhet och uthållighet. Målet är att ge dig kunskap, inspiration och produkter som maximerar din prestation och optimerar din träning och ditt tävlande på ett naturligt sätt samtidigt som det förebygger skador och sjukdomar på ett hälsosamt sätt.”

MJ Training Club
MJTC
MJ Training Club är ett företag inom hälsobranschen som erbjuder träningsrelaterade tjänster till företag och privatpersoner i Stockholmsområdet.

”Vi tror på träning som utvecklar, inspirerar och maximerar våra kunders prestation. Vi utgår från beprövade metoder när vi planerar träningen och anpassar varje tillfälle för att utveckla resultatet.”

Exempel på tjänster är personlig och gruppbaserad träning, coachning, föreläsningar och kursupplägg.

Bonné Mechanique
BM_logo
Bonne Mécanique har utbildat Fredrik i grundläggande underhåll och hur han ska laga punktering, underhålla sin cykel och reparera saker som kan gå sönder.

Bonné Mechanique är mer än cykelverkstad. Det är en en mötesplats för cykelentusiaster och vad vore en mötesplats utan ett café?  Kom hit och summera dagens träningsrunda, ta en fika på väg från jobbet eller besök oss helt utan anledning förutom det goda kaffet.

Supporting Sponsors till insamlingen
Följande har valt att gå in som en aktiv del av arbetet med insamlingen till den skola Göran Kropp var med och grundade i Nepal, Chyangba School som supporting sponsors. Tillsammans kommer vi att sprida budskapet, följa mig under äventyret och genomföra olika aktiviteter för att få in mer medel till skolan. Läs mer om insamlingen här.

Träning och Mingel
Träning & Mingel
Träning & Mingel är en ideellt verksamhet som vänder sig till aktiva singlar i Stockholm – Konceptet är enkelt – det bygger på att alla ska kunna delta oavsett tidigare erfarenheter och att det ska vara såväl utmanande, som roligt och socialt och minst en gång i månaden anordnas en träning och efteråt fikas det.

%d bloggare gillar detta: