Insamling till Nepal

Fredrik Hjorth 8 - Foto: Fotograf Sussi

Att dela med mig och ge till andra är en naturlig del i allt jag gör. Att få vara med och bidra till att andra ska kunna växa upp och nå sin potential är än viktigare. Mitt äventyr i maj är därför tillägnat just den skola som Göran Kropp var med och grundade i Nepal, Chyangba School.

Området som skolan ligger i drabbades av jordbävningen 2015, men den finns kvar och det är viktigt att de får fortsätta med sin verksamhet.

Alla anmälningsavgifter till Kropp Challenge går oavkortat till samma skola i Nepal.

Vill du vara med och stötta min insamling och bidra till Chyangba School i Nepal?
Alla kan inte göra allt, men alla kan göra något. Enklaste sättet att vara med mig i insamlingen är att swisha en gåva till +4673 089 45 77. Numret är direktkopplat till insamlingen och alla bidrag är välkomna. Namasté.

 

%d bloggare gillar detta: