Individuell utveckling


Foto: Emma RådlundVet du vad du vill vara känd för?
En konkret fråga men det kan behövas lite tid att tänka efter innan du svarar. Varför ska andra ringa dig? En man jag kände sa att folk ringde hans pappa för att han var känd inom hundkretsar. En annan jag känner trivs med att arbeta med friskvård och allt som innebär att röra på sig. Han får samtal om just det. En mycket glad tjej jag har förmånen att känna brinner för att vara ute i naturen och springa där ingen annan sprungit förut. Hon är känd för det som kallas trail (obanad terräng) löpning.

Vad vill du vara känd för? En bra fråga att tänka till på.

Individuell utveckling – Din utveckling mot dina mål
I rollen som coach kan jag erbjuda dig en möjlighet att få arbeta med en problemställning, en fråga, ett mål som du sen får bena ut tillsammans med mig. Jag kommer lyssna aktivt, och pröva dina tankar och idéer genom att ställa frågor och även låta dig fundera över olika frågeställningar. Vi träffas med ett par veckors mellanrum och däremellan har vi telefon och mail kontakt.  Du tar själv ansvar för dina aktiviteter och att nå målet och vandringen längs vägen. Jag är med och lyssnar, frågar och hjälper dig hålla fokus genom ett aktivt engagemang.

Exakt hur en process från A till Ö ser ut är svårt att säga, men det är en grymt rolig resa!

När kan du börja?
Allt börjar med ett beslut. Ditt beslut! Kontakta mig så kan vi prata om vad du vill och så tar vi det därifrån. Ser fram emot att höra av dig!

Kommentar? Feed-back? Dela med dig!

%d bloggare gillar detta: