Om Empass


Foto: Emma RådlundJag heter Fredrik Hjorth och driver eget bolag inom aktie och optionshandel med uppdrag hos bl.a. internetmäklare och banker. Det är en tuff miljö där det gäller att leverera projekt och lösningar i tid med snäva ramar. Kombinera detta med familjeliv, aktiv scoutledare, vidareutbildning och en klassiker så får du en bild av min vardag. En aktiv livsstil med möjlighet till vila är en grundsten i ett trovärdigt ledarskap och att orka med när det blåser lite tuffare vindar.

Senaste åren har jag arbetat arbetat mer med ledarskapsfrågor, gruppdynamik och individuell utveckling av andra i form av coachning. Inte ovanligt att det blir en hel del frågor om hur man kan utveckla sin potential inom både arbete, privat och träning.

Empass började som en idé utifrån mig egen erfarenhet av vikten att pröva på saker och att ha en aktiv livsstil för att hålla både kroppen och psyket i balans och bra skick. Känsligheten att lyssna in (Empathy) och följa den inre kompassen (Compass) blev Empass. Vikten av att du kan styra själv (Empower) och min vilja att vara med och puffa på (Assistance) blev Empass.

Kommentar? Feed-back? Dela med dig!

%d bloggare gillar detta: