Stockholm Halvmaraton 2014

Helt otroligt vilken känsla det var att efter ett par kilometer in i banan inse att jag sprang fort! Jag som bara tränat lågintensiva pass med fokus på att hålla på länge. Det flöt på bra och när jag tittade på klockan och insåg att här fanns det möjlighet att komma under 2 timmar fick jag en extra energikick. Kändes bra hela vägen igenom trots att jag snittade ett tempo på 5:28 min per km. Häftigt!

9007

Hela våren var fokuserad på att få mig redo för mitt stora äventyr nere i Spanien som var mitt examensprov för Haglöfs Adventure Academy. Jag skulle springa 30 mil på 10 dagar nere i Norra Spanien längs med den första pilgrimsleden. Det slutade med 33 mil och 8 dagar. Jag bar min packning på 7,5kg och det vart mer stiglöpning med mycket höjdmeter. Resultatet efter hemkomst, vila och att sätta igång träningen igen var verkligen fantastisk att få uppleva i lördags.

Ländes lyxigt at få sträcka ut på asfalten i Stockholm och inte bära på någonting. Benen bara rullade på och med alla härliga människor som jag sprang med och vänner som hejade när jag sprang förbi så vart det ännu bättre.

Yes!

Känslan av att komma i mål och se att det var 1:55 var fantastisk! Otroligt! Tredje året i rad och är jag här nästa år så blir det nog ett fjärde. Kommer nog ha en grupp som jag kommer träna inför det här, vore superkul!

2 comments for “Stockholm Halvmaraton 2014

 1. Eva
  september 16, 2014 at 3:17 e m

  Du studsade fram när jag såg dig! Härligt att se :)

  • fredrik
   september 17, 2014 at 8:34 f m

   Fick extra energi när jag såg er, märkligt vad ens fan club kan göra för ens prestation :-D!!

Kommentar? Feed-back? Dela med dig!

%d bloggare gillar detta: