Presentationsteknik.com – Supporting sponsor till Crossing Borders

Goda nyheter! Riktigt kul att få presentera  Presentationsteknik.com som är med i projektet som supporting sponsor. Har lärt känna dem senaste året och de är riktigt vassa på just presentationsteknik. Bra bolag med bra värderingar.

Presentationsteknik.com

Vi på Presentationsteknik.com är stolta över att under sommaren ha sponsrat Fredrik Hjorth som, istället för att slappa i hängmattan, har genomfört en makalös bedrift. Under 10 dagar har han sprungit de 30 milen som utgör Camino Primitivo i Spanien, drygt 7 maratonlopp! Allt i syfte att samla in pengar till Läkare utan gränser. 

Under snart 10 år, har vi på Presentationsteknik.com samlat några av Sveriges främsta utbildare, föreläsare och coacher inom ämnena Presentationsteknik och retorik. Grundare till sajten var 2007, David JP Phillips som fortfarande är fullt aktiv och jobbar nu med stort fokus runt om Europa men genomför även enskilda uppdrag i Sverige.

Kommentar? Feed-back? Dela med dig!

%d bloggare gillar detta: