MJ Training Club -Supporting Sponsor till Crossing Borders

Även ute på äventyr kommer det glada nyheter hemifrån! MJ Training Club som jag känner sen starten är med som supporting sponsor till Crossing Borders. Nu blir det extra skjuts i stegen idag!

MJTC
En helt fantastisk utmaning som vi direkt kände att vi ville vara med och stötta. Fredrik vill med sitt äventyr öka medvetenheten kring möjligheten att vi alla kan sträcka ut en hand och hjälpa de behövande. Alla insamlade pengar går oavkortat till Läkare Utan Gränser.

Att jobba med en tydlig målbild, alltid ha kul och att förbereda sig väl är något Fredrik är en mästare på. Det är något som vi på MJ Training Club verkligen kan stå bakom och jobbar med dagligen. Därför går vi nu in som supporting sponsor till Crossing Borders och önskar honom lycka till på sitt äventyr.

MJ Training Club är ett företag inom hälsobranschen som erbjuder träningsrelaterade tjänster till företag och privatpersoner i Stockholmsområdet. Exempel på tjänster är personlig och gruppbaserad träning, coachning, föreläsningar och kursupplägg.

20140728-082710-30430996.jpg
Markus Buréus, Jörgen Aldén från MJ Training Club och Fredrik Hjorth

Kommentar? Feed-back? Dela med dig!

%d bloggare gillar detta: