Ström2 sponsrar Crossing Borders och ”Läkare Utan Gränser”

Fredrik Hjorth

Ström2 kliver in som supporting sponsor i Crossing Borders. Bra företag som levererar kvalificerade tekniska tjänster i tuffa miljöer inom bank, finans och hos försvarsmakten. Riktigt roligt!!

strom2_webb

När man jobbar i ett tradingrum där tempot är högt, är det viktigt att kunna fatta och genomföra rätt beslut. Vi har arbetat med Fredrik Hjorth under åren och denna kunskap är något som han tagit med sig i sitt äventyr Crossing borders. Han har förberett sig både mentalt, praktiskt och fysiskt. Det är något som vi på Ström2 verkligen står bakom.

Insamlingen till Läkare Utan Gränser stämmer helt överens med vår värdegrund. Vi uppmuntrar till aktiva medarbetare och vet att om man mår bra, klarar man ett högre arbetstempo, tar fler rätta beslut och bidrar med drivkraft kring handlarrummen.

Kommentar? Feed-back? Dela med dig!

%d bloggare gillar detta: