Twitch supporting sponsor till Crossing Borders – ett äventyr som gör skillnad, häng med du också!

Mer goda nyheter! Twitch Health Capital som jag har fått lära känna under de senaste åren har gått in i mitt projekt Crossing Borders som supporting sponsor. Bra värderingar och bra människor. Känns riktigt bra!

Läs artikeln på deras hemsida här!!

twitch-logo-colour_l

”Vi är glada över att vara en av ett fåtal utvalda supporting sponsors till Fredriks äventyr Crossing Borders då vi sympatiserar med vikten av och drivkraften att hjälpa andra, att ha en tydlig målbild, noggranna förberedelser för att nå uppsatta mål och samtidigt njuta av vägen till målet. Kopplingen till förändring inom livsstil och beteende är på det viset uppenbar. Vi hoppas genom vårt engagemang kunna sprida kännedomen om Crossing Borders och att vi därigenom kan öka bidragen till Läkare Utan Gränser – tillsammans gör vi större skillnad.”, säger Fredrik Karlsson, VD Twitch.

Fredrik Hjorth med Fredrik Karlsson.

Kommentar? Feed-back? Dela med dig!

%d bloggare gillar detta: