Antagen! Nu börjar äventyret!

”Du har blivit antagen till Haglöfs Adventure Academy 2014, grattis!!”. Vilken känsla! Att få vara en del av en grupp härliga människor som tillsammans under Ola Skinnarmos ledning ska svetsas samman och få möjligheten att var och en förbereda våra drömäventyr.
SamarbeteEn vecka sen var det try-outs på Haglöfs huvudkontor ute i Kalhäll. Utifrån drygt 100 sökande hade de valt ut 30 personer som sen under en eftermiddag fick vara med på plats och genomföra tre olika moment.Fyst test, samarbete och presentation av oss själva och vårt äventyr. Alla som kom var härliga och stämningen var hög.

Fystest

Jag visste att hälften inte skulle komma med, men jag var glad att fått möjligheten att vara där och vara med om det hela. Jag hade ingen tanke då på att jag skulle bli antagen.

Men nu är jag det!!  Och det kommer bli ett häftigt äventyr bara att vara med! Kändes overkligt och roligt att läsa artikeln i Outside om att vi var antagna.

Jag kommer berätta mer om det allt eftersom men det handlar om att få ta ig längs den första pilgrimsleden som munkar och pilgrimer följde på 800 talet i norra Spanien, Camino Primitivo.

Den är lång, karg, vacker och fylld med historia. Jag tänkte mig springa den i lugnt tempo och följa i några historiska personers fotspår och uppleva saker de upplevde. Jag vill träffa andra som vandrar och dela berättelser med dem och berätta vad jag upplever under min resa. Går allt som jag vill så kommer jag kunna samla in pengar till Läkare Utan Gränser för att hjälpa andra få en möjlighet att nå sina mål.

Just nu sitter jag och funderar på om jag packat ned allt till första träffen imorgon där det står isvak på programmet. Ha det bäst nu!

Kommentar? Feed-back? Dela med dig!

%d bloggare gillar detta: