Umgås med bra personer

Jag gillar att umgås med en härliga människor i olika sammanhang!

En sak som de alla har gemensamt är att de ger mig glädje och en styrka att kunna göra mer saker än jag trodde jag hade kraft till.På olika sätt så bidrar de till min kapacitet att kunna prestera inom olika områden.

Idag har jag varit på utbildning, umgåtts med min son och sprungit i naturen med glada människor. Alla sammanhang är klart olika och ändå har de berikat mig och gett mig en energi som gör att jag mår bra, är lugn och ändå redo för att göra saker.

Den sociala delen av stress hjulet har fått sig en klar återhämtning och den har i sin tur avlastat och hjälpt till i min fysiska återhämtning efter min kraftsamling i helgen när jag sprang en halv maraton. Häftigt hur kroppen fungerar!

Ser fram emot imorgon då jag får äta frukost med sonen och sen träffa mina kursare igen!

Har du människor i din närhet som gör dig glad bara därför att dem är där?

Kommentar? Feed-back? Dela med dig!

%d bloggare gillar detta: