Två dagar – Två nya insikter!

Helgens belöning vart att springa halvmaran i Stockholm tillsammans med runt 13 000 glada människor i alla varianter. Riktigt roligt! Startade långt back i en annans namn och fick kryssa mig framåt längs hela banan. Trots att det var ett ”asfaltslopp” så skapade kryssningen och hoppen upp och ner från trottoarkanterna en känsla av trail löpning.

Under loppet träffade jag på folk som uppmuntrade andra som var trötta. En del som kämpade på trots att de bara ville gå av banan. En löpare som saknade ett ben och sprang på en protes. Dessa gjorde ett verkligt intryck på mig och jag vart glad på djupet. Fick en hel del energi och det hjälpte mig framåt.

Viktigt att uppmuntra varandra i löpspåret, på tävlingar och på arbetet. Ett glatt ord eller en varm omtanke kan ge så oändligt mycket mer än vad vi kan ana!

Vilket leder mig till dagens aktivitet. Ett välgörenhetslopp i Hellas för att samla in pengar mot barnpornografi. Lugna 5km genom häftig terräng, chokladboll efter målgång och bidrag till ändamålet. Så enkelt och så inspirerande!

Två bra saker för att ge energi på insidan när utsidan bara vill sitta ner och inte röra sig framåt. Kändes häftigt att känna hur kroppen fick en kick framåt av dessa intryck.

Nu börjar en arbetsvecka och de här tankarna ska jag praktisera under veckan. Pröva det du med och berätta!

Kommentar? Feed-back? Dela med dig!

%d bloggare gillar detta: