Presidenten åker bil och jag cyklar

Att hela Stockholm stängs av under presidentbesöket är på något märkligt sätt mer irriterande än att vi står inför en förestående attack mot Syrien. Men vi är oss själva närmast och pressen ger fokuserar på resförslag genom stan under besöket.

Obama åker bil i kortege och jag tar min MTB. Underbar lyx att få cykla till och från jobbet i morgonsolen.  Kroppen vaknar upp och jag sätter mig lugn och pigg vid mitt skrivbord. Och det bästa är att det kostar inget! Extra möte i stan och jag får en till tur och retur vända. Perfekt!

20130904-165822.jpg

Under tiden fångar min paparazzi till son en bild i farten av presidenten när han åker förbi honom på gatan. Alla har en bra dag, viktigt att fånga ögonblicket i farten!

Kommentar? Feed-back? Dela med dig!

%d bloggare gillar detta: