Att få mer tid, går det?

Så många gånger jag funderar på om jag kunde få mer timmar på dygnet istället för bara 24 stycken, varav 6 till 8 är i sovande tillstånd. På arbetet är man 8 och sen ska man passa på att fixa allting hemma och på vägen resterande tid. Men mer tid kan jag inte få, så då fick jag tänka om.  Jag slutade att ha en jättelista på saker att göra varje dag. Istället bestämde jag en sak per dag som jag skulle slutföra. Sen fick 5 till 10 saker finnas på en ”bra-om-du-löser-dessa-med” lista. Rutiner blev en egen.

Tack vare denna enkla metod fick jag mer tid till annat istället för att jaga upp mig över att hinna saker jag ändå inte skulle hinna med. Skönt, nu kan jag slappna av istället och inser att 24 timmar räcker finfint.

Kommentar? Feed-back? Dela med dig!

%d bloggare gillar detta: